search

                               

Content

UN PARELL DE PREMIS!!! :-)


UN PARELL DE PREMIS BLOGGER ARRIBEN A TRESQUATREICINC!  


Aquest dies, tres blogs de referència, La clase de Miren , Petit Món i De grapes... pas a pas en educació, han volgut compartir els seus premis blogger amb TresQuatreiCinc. 
He de dir que ha estat una agradable sorpresa i que em fa molta il·lusió. (Miren, Anna, Mercè, us estic molt agraïda). 
Si no els coneixeu, cosa altament improbable, us en recomano una visita. Ja veureu quantes propostes interessants que hi ha en aquests dos blogs.

De la mà de Miren, La clase de Miren, arriba The Versatile Blogger Award.



Els requisits d'aquest premi són: 
  • Afegir al post la imatge del premi
  • Explicar alguna cosa personal (M'encanta la xocolata i posar tots els sentits en les coses que m'agraden, com ara, treballar a la classe o fer aquest blog)
  • I passar el premi a 5 o 10 blogs que trobem interessants (veure llista més avall)


Per la seva banda, l'Anna, de Petit Món i també la Mercè, de De grapes... pas a pas en educació, m'han cedit el Premio al mejor blog amigo.




A condició de:
  • Afegir al post la imatge del premi i enllaçar-la a l'adreça: http://mimami-chic.blogspot.com.es/2014/02/premio-al-mejor-blog-amigo.html
  • Definir la paraula "amistat" (per a mi "amistat" significa: incondicionalitat, complicitat, estimació, proximitat encara que s'estigui lluny, escalfor)
  • I passar el premi a 10 blogs que trobem interessants (veure llista més avall)

Arribats aquí, i com que tots dos premis coincideixen en el punt de nominar uns altres deu blogs, he preparat una llista única. M'agradaria compartir els dos premis amb tots aquests blogs:


No deixeu de fer-hi una ullada!



NOTA: Els premis segueixen el seu viatge de blog en blog i retornen més d'una vegada a TresQuatreiCinc. Agraeixo la Lluna, d'Un polsim de sal, i la Joana, de A l'a-TAC!, que hagin compartit novament amb mi el Premio al mejor blog amigo. Seguiu els enllaços per conèixer la seva feina!


Estàs en Un parell de premis!!! :-) .  Torna a Inici

8 comentaris:

  1. Muchas gracias Marta por pensar en mi blog y concederme estos dos premios!!! Un saludo.

    ResponElimina
  2. Estás en la lista de los blogs que me interesan y me gustan! Por lo tanto cuando tuve que hacer selección no podía faltar SUPER PT! :-) Un saludo!!!

    ResponElimina
  3. Marta, moltes gràcies pel teu detall ! M´ha fet il·lusió :) Una abraçada. Montse de QUADRATS RODONS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse! Encantada jo també. Ens anem seguint, una abraçada!

      Elimina
  4. Muchas gracias por interesarte en mi blog "Leer en mi aula", aunque lo tengo un poco parado porque llevo una temporada muy ocupada (ni había leído tu comentario). Sin embargo tengo prevista para muy pronto otra entrada sobre álbumes ilustrados que tratan el tema del baile y la danza (los estoy trabajando actualmente en clase y acabaré pronto con ello) .
    De lo que me dices de los premios, encantada de recibirlos, pero no entiendo muy bien la dinámica. Sí estoy dispuesta a ponerte un link y también en el blog de mi colegio http://elblogdelcardenal.blogspot.com.es. Pero tienes que tener paciencia conmigo y explicarme brevemente qué debo hacer. Soy algo torpe en estas lides informáticas, he visitado tu blog y el de La clase de Miren y no acabo de entender cómo funciona.
    Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Consuelo.
      Los premios blogger los pasamos de unos bloggers a otros para hacernos un poco de difusión y darnos a conocer.
      Si quieres seguir transmitiendo el premio a otros blogs que te gusten solo tienes que hacer una entrada en tu blog explicando quién te ha dado el premio, poner la/s imagen/es del premio/s y nominando a esos blogs que tu quieras.
      Lo que se acostumbra a hacer es añadir un enlace a los blogs que tu citas para que así quién lea tu entrada y tenga curiosidad se pasee por ellos. (No tienes que añadir mi blog al tuyo ni nada de eso).
      Si no quieres continuar la cadena tampoco pasa nada.
      Me alegro de que te haya gustado recibir los premios y de tener noticias de que pronto reactivarás tu blog. Lo encuentro muy interesante. Buen trabajo!
      Un abrazo para ti.

      Elimina
  5. Moltes gràcies pels teus dos regals. Ja he seguit les recomanacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé! :-) Repeteixo que te'ls mereixes. Tens un blog molt interessant.
      Una abraçada!

      Elimina



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

QUI SÓC

QUI SÓC
Marta Montero. Mestra d'educació infantil i primària. Vaig arribar a l'escola sense una especial vocació i després de fer unes quantes voltes. M'hi vaig sentir còmoda. Potser per això, anys més tard, encara tinc arguments per continuar-hi. TresQuatreiCinc és l'espai on recullo les activitats que faig a classe amb els nens de Tres, Quatre i Cinc anys -ara també amb els de sis i set-. Per a mi i per a tots els que les puguin trobar interessants. Benvinguts.

Contacta'm

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

.

.

segueix-me a

  Seguir a TresQuatreiCinc a Google+ Seguir a TresQuatreiCinc a Twitter Seguir a TresQuatreiCinc a Instagram

Seguidors

Pel que fa als continguts...

Llicència de Creative Commons
TresQuatreiCinc de Marta Montero està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons

Tradueix

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Portuguese

La meva llista de blogs