search

                               

Content

LECTOESCRIPTURA P3 (III). ACTIVITATS TERCER TRIMESTRE



LECTOESCRIPTURA. RECULL D'ACTIVITATS BASADES EN EL NOM PROPI. SEGON TRIMESTRE


Aquest és el tercer i últim recull d'activitats per a treballar la lectoescriptura a la classe de 3 anys. Les activitats del primer i segon trimestre es poden veure en els següents enllaços: Lectoescriptura P3-1r trimestreLectoescriptura P3-2n trimestre.

Al tercer trimestre es nota el treball continu realitzat durant tot el curs. Els alumnes ja coneixen un bon munt de lletres, identifiquen pràcticament tots els noms dels companys i s'han iniciat en l'escriptura d'algunes grafies. Alhora, van sent capaços d'associar grafies amb fonemes i d'aïllar-los auditivament en una paraula, especialment els sons inicials. 
Les activitats en aquest últim període segueixen fonamentant-se en la descoberta de les lletres a partir del nom, però ampliem l'atenció cap a altres paraules i cap a la possibilitat de representació que permet l'escriptura.
Com en els trimestres anteriors, intentem que sigui una descoberta plaent, amb un toc lúdic.

Aquestes són les activitats d'aquest període.
A tenir en compte que hem treballat la majoria de vegades amb mig grup, aprofitant desdoblaments amb altres activitats (psicomotricitat), i hem realitzat un promig d'una activitat de lectoescriptura a la setmana (hi ha hagut alguna setmana que n'hem fet dues).
Les imatges no estan activades però es pot accedir a la descàrrega dels arxius que descriuen les activitats a través d'aquest ENLLAÇ  


SEQÜÈNCIA D'ACTIVITATS DE LECTOESCRIPTURA P3, BASADES EN EL TEBALL DEL NOM PROPI. 3r TRIMESTRE Pdf





 





Estàs en Lectoescriptura P3 (III). Activitats 3r trimestre (P3)Llengua P3.  Torna a Inici

13 comentaris:

  1. Enhorabuena Marta un trabajo espectacular, nos acabas de dar una alegría a todas las que empezamos con P3. Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  2. UN trabajo impresionante, me dejas con la boca abierta y me guardo todo. genial felicidades!!

    ResponElimina
  3. Ana y Miren, Miren y Ana, mi claustro virtual particular, muchas gracias a las dos. A seguir compartiendonos ;-) Un beso!

    ResponElimina
  4. Qué buenas ideas para cuando vuelva a empezar promoción. Muchas gracias por compartirlo Marta.
    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Consuelo. Por eso lo apunto todo... para acordarme cuando vuelva a hacer P3, aunque luego lo cambio todo, jejeje ;-)
      Saludos

      Elimina
  5. Hola Marta, nos ha encantado tu trabajo y nos lo guardamos, lo que nos cuesta un poco el catalán. Los dossieres de P3 de lecto los tienes en castellano? Y en P5, solo está el primer trimestre verdad?

    Muchas gracias por compartir tu esfuerzo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Muchísimas gracias por comentar. Estoy a punto de postear el dossier de 5 años correspondiente al segundo trimestre (ya los pongo en las dos versiones: cat y cast). Respecto al de 3 años, por aquel entonces no los traducía, pero me lo está pidiendo tanta gente en castellano que lo haré. Pero tengo tan poco tiempo que hasta Navidad no creo que me pueda poner con las versiones en castellano de 3 años.
      Un saludo y de nuevo gracias :-)

      Elimina
    2. Hola Marta! He encontrado tu blog por casualidad por Facebook y...madre mia como te dicen los compañeros/as...menudo trabajado. Soy bastante novata y...aunque algunas cosicas ya las hacía me viene muy bien esta recopilación que has hecho. Muchísimas gracias de verdad

      Elimina
    3. Hola Sara, me alegro de que te sirva esa visión de conjunto. Gracias por dejar tu comentario. Un saludo! :-)

      Elimina
  6. Un treball excel·lent! Ben explicat I molt pràctic, gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Aquesta era la intenció: recollir algunes notes del que he anat treballant amb els nens i compartir-ho. M’alegro que t’agradi. Salutacions! :-)

      Elimina
  7. Te felicito...!! Enorme trabajo...Muchas gracias por compartir! Espero a la Navidad a ver si puedo descargarlo en castellano :) Muchas gracias tocaya ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tus palabras, Marta. Espero tener un poquito de tiempo y traducirlo. Hasta pronto :-)

      Elimina



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

QUI SÓC

QUI SÓC
Marta Montero. Mestra d'educació infantil i primària. Vaig arribar a l'escola sense una especial vocació i després de fer unes quantes voltes. M'hi vaig sentir còmoda. Potser per això, anys més tard, encara tinc arguments per continuar-hi. TresQuatreiCinc és l'espai on recullo les activitats que faig a classe amb els nens de Tres, Quatre i Cinc anys -ara també amb els de sis i set-. Per a mi i per a tots els que les puguin trobar interessants. Benvinguts.

Contacta'm

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

.

.

segueix-me a

  Seguir a TresQuatreiCinc a Google+ Seguir a TresQuatreiCinc a Twitter Seguir a TresQuatreiCinc a Instagram

Seguidors

Pel que fa als continguts...

Llicència de Creative Commons
TresQuatreiCinc de Marta Montero està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons

Tradueix

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Portuguese

La meva llista de blogs